Cum putem aplica metoda “Călătoria” în viața de zi cu zi Constanta

Loading Map....
Cum putem aplica metoda "Călătoria" în viața de zi cu zi Constanta

Date/Time
Date(s) - 13/10/2016 - 19/10/2016
17:30 - 20:30

Location
Constanta, Restaurant Pofta de Verde

Categories


Workshop în Constanta: 

Cum putem aplica metoda “Călătoria” în viața de zi cu zi Constanta

Simți că tumultul vieții de zi cu zi îți amenință echilibrul interior și că nu îți mai găsești liniștea? Ai acumulat supărări în relațiile cu cei din familie sau la serviciu? Cauți să te eliberezi de emoțiile negative pe care, neștiind ce să faci cu ele, le arunci sub preș” și din această cauză:

• Ai o stare de tensiune interioară continuă?
• Te confrunți cu anxietate sau atacuri de panică?
• Ai boli fizice generate de stresul acumulat?
• Ești iritabil și îți pierzi repede răbdarea, iar asta îți afectează relațiile cu cei din jur?
• Simți că tot acest zbucium nu are nici un sens, dar nu știi cum să trăiești altfel?

Am trecut și noi pe aici. Soluția noastră este metoda ”Călătoria” (”Journey”), concepută de Brandon Bays. Acest set de procedee ne-a ajutat să ne regăsim, să trăim în acord cu sufletul propriu și să ștergem amprentele emoționale dureroase ale trecutului, pentru a ne putea bucura din nou de viață și de începuturi pline de prospețime. 

Metoda ”Călătoria”, concepută de Brandon Bays – expertă în vindecarea minte-corp și autoare a bestseller-ului cu acelasi nume – a devenit celebră în întreaga lume prin faptul că permite identificarea și lucrul asupra emoțiilor reprimate, aducându-le în lumina conștiinței. Metoda facilitează astfel, pe lângă un puternic efect eliberator și vindecător în plan emoțional, și accesul la o nouă conștiință de Sine. 

Efectul ”Călătoriei” asupra întregii vieți este, ca atare, unul profund transformator, indiferent că ai nevoie să schimbi ceva în relațiile tale sau vrei să dobândești echilibru interior, vrei să îți ajuți vindecarea de o boală fizică sau de o tulburare emoțională, ai probleme la serviciu ori în familie sau pur și simplu simți că ești blocat și că viața ta poate însemna mai mult.

În această toamnă ne regăsim (fiecare pe sine însuși, precum și între noi) la Brașov și la Cluj, prin intermediul acestui workshop despre ”Călătoria” de Brandon Bays.

Dacă simți chemarea de a afla mai multe despre ce face această metodă să fie atât de iubită și prețuită în întreaga lume, vino la acest workshop! 

Fii pregătit să lucrezi cu tine, întrucât el este unul experiențial, ceea ce înseamnă că vom aplica practic instrumente de intervenție în plan emoțional din gama ”Călătoria”, pentru a ”simți gustul” metodei și a afla motivele pentru care aceste procedee nu ar trebui să lipsească din nicio casă. 

Investiția ta: 15 lei pentru acoperirea costurilor sălii

Când și unde: 

13 octombrie orele 17.30 – 20.30 – Constanta, Restaurant Pofta de verde, Str. Nicolae Iorga nr. 10, Constanta – 15 lei

Cine ține workshopul:

Patricia Cihodaru este practician acreditat și speaker ”Journey” si împletește pasiunea pentru metoda ”Călătoria” cu experiența de peste 15 ani ca psiholog specializat pe domeniile consiliere psihologică, psihoterapie, sănătatea emoţională a copiilor şi adolescenţilor, precum și cu activitatea de trainer de dezvoltare a creativității și a inteligenţei emoţionale. 
Ea a întâlnit metoda ”Călătoria” în anul 2011, a parcurs întreg programul de formare ca practician acreditat ”Journey”, devenind ulterior co-organizator al seminariilor ”Journey” în România și oferind în ultimii 5 ani numeroase prelegeri, workshop-uri şi sesiuni one-to-one în metoda „Călătoria”, pe care o consideră o capodoperă terapeutică și o promovează prin întreaga ei activitate. 

Înscrierile se fac la email contact@scoalaemotiilor.romenționând numele, telefonul și orașul în care participi la workshop.

Atentie! Locațiile pot acomoda doar 35-40 de locuri, așa că vă rugăm să vă înscrieți din timp.

Te așteptăm cu drag!

Bookings

Bookings are closed for this event.