Seminarul ”Journey for kids”

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/04/2017 - 02/04/2017
9:30 - 19:30

Location
Va fi anuntata inscrisilor

Categories No Categories


JK- Facebook

”Călătoria” pentru copii și părinți sănătoși și fericiți!
Un seminar-premieră în România

”Journey for kids” (”Călătoria” pentru copii) este un eveniment foarte mult așteptat – un seminar de educație și vindecare emoțională a copiilor prin metoda ”Călătoria”, conceput pentru copii, adolescenți, părinți și profesioniștii care lucrează cu copiii – profesori, educatori, medici pediatri, psihologi, psihopedagogi etc.
El va avea loc între 1-2 aprilie, în București și caută să răspundă nevoilor stringente de educație emoțională ale copiilor, adolescenților, familiilor și profesioniștilor care lucrează cu copiii – profesori, educatori, medici, psihologi, psihopedagogi etc.

• Vrei să îți ajuți copilul să-și depășească temerile, inhibițiile sau timiditatea?
• Nu știi cum să oprești comportamentele agresive sau conflictele permanente ale celor mici?
• Copilul tău are vise urâte care se repetă sau blocaje care nu trec cu nimic?
• Vezi că i-ai transmis puiului tău unele frici sau comportamente nesănătoase și vrei să oprești asta?
• Vrei să-ți vindeci propriile răni afective din copilărie?
• Simți că intri pe ”teren alunecos” când vine vorba despre emoțiile tale sau ale copilului/adolescentului tău?
• Adolescentul tău nu știe ce să facă cu emoțiile negative?
• Lucrezi cu copiii ca educator, profesor, psiholog, medic și vrei să le dezvolți inteligența emoțională sau să îi ajuți să se vindece prin lucrul asupra emoțiilor lor negative?
• … sau pur și simplu vrei să afli cum e cu inteligența emoțională a ta și a celor mici?
Pentru toate aceste situații – și pentru altele care implică prezența emoțiilor negative la copii și adolescenți – am conceput seminarul ”Journey for kids”, în care utilizăm instrumente din gama de vindecare emoțională ”Călătoria” (concepute de Brandon Bays și echipa ei) pentru a-i ajuta pe adulți, adolescenți și copii să își cunoască emoțiile, să le gestioneze sănătos și să se vindece de emoțiile dureroase pe care le-au ascuns în suflet.

Cum se desfășoară seminarul
Alocăm o zi și jumătate din seminar pentru a lucra doar cu adulții: învățăm despre emoțiile proprii și despre specificul inteligenței emoționale și al vindecării de emoții negative la copii de diferite vârste.
După-amiaza celei de-a 2-a zile este dedicată lucrului efectiv cu copiii. Cei mici vor participa la exerciții de grup pentru dezvoltarea lor emoțională și vor parcurge propria lor călătorie de vindecare emoțională în sesiuni one-to-one.
Te așteptăm alături de noi într-o aventură inteligentă emoțional în urma căreia, atât adulții, cât și copiii:
– Se vor simți mai relaxați, mai firești,
– Se vor adapta mai bine provocărilor vieții,
– Vor deveni mai creativi, mai optimiști, mai eficienți & mai liberi interior,
– Vor străluci la maximul potențialului lor!

Înscrie-te aici.

Numărul de locuri
Este limitat la 35 adulți și 35 de copii!
Înscrierea vă va fi confirmată în ordinea efectuării plăților, conform facturii proforma pe care o veți primi prin email.

Cine susține seminarul
Patricia Cihodaru este practician acreditat al metodei ”Călătoria” și speaker desemnat de Brandon Bays pentru a preda metoda ”Călătoria” în România. Ea îmbină pasiunea pentru instrumentele de vindecare emoțională marca ”The Journey” cu experiența de peste 15 ani ca psiholog și psihoterapeut specializat pe psihoterapie cognitiv-comportamentală, psihoterapie experiențială, precum și pe modalități de intervenție psihologică pentru sănătatea emoțională a copiilor și adolescenților, a copiilor cu ADHD și a copiilor cu agresivitate. Patricia este fondatorul Asociației pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale și a oferit numeroase sesiuni de psihoterapie și consiliere one-to-one pentru copii și părinți, precum și conferințe, seminarii și workshop-uri de dezvoltare a inteligenței emoționale în școli, dedicate atât elevilor, cât și profesorilor.

Investiția ta:
195 euro și, dacă îți aduci copiii, încă 25 euro/copil.

Discount înscriere timpurie:
Dacă te înscrii și plătești până pe 15 martie 2017, prețul este de 170 euro, la care se adaugă 25 euro/copil.

Reducere de familie
Dacă dintr-o familie participă ambii părinți, primește fiecare un discount de 15 euro/persoană. Vârsta minimă a unui copil participant este de 5 ani.

Notă
Nu este necesar să fii părinte, medic sau educator pentru a participa la acest seminar, întrucât instrumentele de vindecare emoțională prezentate în acest workshop te pot ajuta și pe tine să vindeci eventuale răni emoționale din copilăria ta.

Alege acest seminar pentru o transformare pozitivă majoră a vieții tale de familie și a relațiilor cu copiii tăi!

Înscrie-te aici.