Despre A.D.I.E

Misiunea ADIE

Ne implicăm să îmbunătățim calitatea vieții personale și profesionale a oamenilor prin educație privind sănătatea emoțională și bunăstarea emoțională.

În viziunea noastră, prin activitățile și evenimentele pe care le organizăm, comunitatea românească va ajunge la un grad ridicat de informare și conștientizare a componentei emoționale a sănătății, ceea ce va facilita creșterea responsabilității sociale, a toleranței, a atitudinilor prosociale, precum și a satisfacției personale, profesionale și sociale.

Obiectivul principal al Asociației pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale este promovarea sănătăţii emoţionale şi a inteligenţei emoţionale pentru creşterea la nivel individual şi instituţional a calităţii vieţii şi prevenirea factorilor patogeni din punct de vedere psihologic şi social.

Activitățile noastre constau în cursuri, seminarii, conferințe și workshopuri de dezvoltare a inteligenței emoționale în companii, în școli, facultăți, spitale – oriunde cunoștințele despre dezvoltarea emoțională aduc plusvaloare. De asemenea, oferim ședințe de consiliere pentru dezvoltare personală, ședințe de psihoterapie, sesiuni de terapie de grup.

Istoric

Asociația pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale s-a născut în februarie 2012, din inițiativa a trei psihologi care au dorit să transmită publicului larg cât de importantă este educația emoțională pe scară largă pentru bunăstarea și sănătatea oamenilor in toate domeniile vietii.

Echipa noastră este formată din:

Ruxandra Ileana Sîrcu este profesor cu gradul I și Diplomă de excelență în domeniul Psihologiei și Științelor Umaniste, cu o bogată experiență în domeniul educativ, autoare și coordonatoare de carte școlară în domeniul Psihologiei și a științelor umaniste – o carte de Cultură Civică și una de Metodica Predării Psihologiei.

Patricia Cihodaru este psihoterapeut specializat în psihoterapie experiențială, cognitiv-comportamentală, practician acreditat și promotor în România al metodei de vindecare emoțională ”Călătoria” de Brandon Bays și autoare, co-autoare și translator al mai multor lucrări în domeniul psihologiei și dezvoltării personale.

Aniela Sîrcu este psiholog specializat și trainer în sexologie, terapie de cuplu și familie, consiliere psihologică.

Proiectele noastre includ:

  • Organizarea în școli de prezentări și workshopuri de educație emoțională pentru elevi. Pentru detalii apasă aici
  • Cursuri de educație emoțională în școli pentru profesori. Pentru detalii apasă aici
  • Elaborarea Manualului ”Rolul Inteligenței Emoționale în facilitarea învățării – Ghid pentru profesorii de gimnaziu și liceu”, de Patricia Cihodaru – ediție electronică pe suport fizic (disponibil aici)
  • Elaborarea și reeditarea lucrării ”Proiectarea pedagogică și evaluarea învățării Psihologiei” (autori Patricia Cihodaru, Ruxandra Sîrcu, Liliana Rădulescu, Aniela Sîrcu). Ediția a doua a acesti lucrări este în curs de apariție. Click aici pentru a o comanda.
  • Organizarea de seminarii de educație emoțională cu speaker-i internaționali:
  • ”Journey Intensive” – seminar introductiv în metoda de vindecare emoțională ”Călătoria”, susținut de Brandon Bays
  • ”Out of the blue – Eliberarea de cauzele reale ale depresiei”, susținut de Kevin Billett
  • Elaborarea unei broșuri ”Asistarea psihologică a bolnavului cu cancer și a familiei sale”, disponibilă aici


Dacă activitatea noastră te inspiră să ne susții, ai aici datele pentru a ne face o DONATIE.

Asociația pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

Telefon: 0722.65.71.55
CUI: 29918490
Cod IBAN lei: RO97RNCB0076127450050001
Cod IBAN euro: RO70RNCB0076127450050002
Banca: Banca Comerciala Română, Sucursala Sector 5

Pentru a cere o ofertă de curs click aici.
Pentru Programări la ședințe individuale, click aici.

 

Patricia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.