De la Regresie la Progres – HipnoAnaliză Transpersonală

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 02/02/2018 - 04/02/2018
10:00 - 18:00

Location
Bucuresti

Categories


 

 

 

Să tratăm rădăcinile în loc să tăiem buruienile
cu Profesor Jure Biechonski, fondatorul si creatorul HipnoAnalizei Transpersonale

HipnoAnaliza Transpersonală (HAT) face parte din psihologia transpersonală și folosește diferitele părți ale eului pentru a putea accesa și integra eul conștient.
HipnoAnaliza Transpersonală nu înseamnă să găsești ceea ce este greșit și să încerci să-l vindeci, ci mai degrabă să găsești ceea ce este bun și să-ți înveți cum să-l folosești la eficiența maximă.

Ce este concret și ce se întâmplă:
– Este un seminar de HipnoAnaliza Transpersonală în care vei putea să explorezi părțile din tine care reprezintă copilul vulnerabil, copil care trăiește încă în adultul care ești azi.
– Înveți cum să accesezi diferitele părți din tine pe care le-ai dezvoltat ca mecanisme de apărare pentru a supraviețui în lumea de azi a adulților. Acele părți sunt cele care fac ne dirijează viața, ne guvernează deciziile și sunt motoarele mașinilor noastre psihologice.
– Crescând gradul de conștientizare asupra acestor părți, pe de o parte, poți “îngriji” părțile suprimate și, pe de altă parte, “pui la dietă” părțile din tine pe care le-ai îngrășat și astfel…
Dobândești o integrare adecvată a eului.
– Diferitele sine pe care vei învăța să le accesezi vor afecta însăși natura relațiilor tale, capacitatea ta de a te exprima și experiențele tale spirituale.
– Eul conștient devine executivul personalității, și poți să-ți folosești liber diferitele tale părți, inclusiv pe cea vulnerabilă.
– Tehnicile utilizate includ art terapia, psihodrama, hipnodrama, imageria ghidată, mișcarea și muzica.

Pentru cine este acest seminar:
– Pentru ORICINE dorește să lucreze efectiv, să se cunoască profund și să trateze direct la rădăcinile problemelor sale nu ”să taie doar buruienile”.
– Pentru psihoterapeuți, psihologi, medici, terapeuți, coach, și alți lucrători în vindecare de toate felurile.

Cine susține seminarul:
Prof. Jure Biechonski Fondator și director al SACH International – School of Analytical and Cognitive Hypnotherapy and Psychotherapy, Terviklik Mina School of transpersonal hypnotherapy-psychology, Creator și fondator al Hipno-Analizei Transpersonale
Prof. Jure Yoram Biechonski este psihoterapeut, licențiat al facultăților de istorie, filozofie, literatură franceza, educație, psihologie, membru de onoare al corpului profesoral al universităților: Universitatea Chengdu, China; Universitatea St. Petersburg, Rusia; Universitatea Tartu, Estonia; Universidad Vasco De Qiroga, Morelia, Mexico; este profesor asociat la numeroase colegii medicale din lume. Prof. Jure Biechonski este format în consiliere familială (SUA), psihodramă (Berlin), terapie prin artă și dans (Italia), hipnoterapie (Anglia), fondator al școlii de hipnoterapie cognitivă și analitică, și creator al hipno-analizei tranzacționale. Are o experiență de 28 de ani de practică ca psihoterapeut și studiu de 9 ani în domeniul hipnoterapiei și NLP de nivel avansat. Fost profesor și actor, are opt ani de studii universitare plus trei ani de formare în consiliere umanistă și doi ani în consiliere familială.

Când: Seminarul are loc între 2 – 4 februarie 2018 în București, între orele 10 – 18 în fiecare zi, cu pauze de cafea și pauză de prânz.

Contribuția ta: 180 euro (230 de euro după 20 ianuarie 2018), la
Asociația pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale
Str. Functionarilor nr. 6A, Iasi
CUI 29918490
Cod IBAN lei: RO97RNCB0076127450050001
Cod IBAN Euro: RO70RNCB0076127450050002
Banca: Banca Comercială Română, Sucursala Sector 5

Înscrieri: prin acest link

Organizator: Camelia Hârjău – 0731.854.383, camelia.harjau@gmail.com

 

* Sesiuni individuale cu prof. Jure Biechonski. Când: 5, 6, 7 februarie 2018.
* Prețul sesiunii: 60 de euro. Traducere: 35 de lei. Înscrieri sesiuni individuale aici.

 

Termeni și condiții

 

Prin înregistrarea la Seminarul ”De Regresie la Progres” vă exprimați acordul să respectați integral ”Termenii si condițiile” de participare la seminar descrise in continuare. Ele vă definesc cadrul în care se desfășoară seminarul.

Necitirea acestor informații NU vă scutește de obligativitatea respectării lor.

 

EXONERARE DE RĂSPUNDERE

Asociația pentru Dezvoltarea Inteligentei Emoționale nu îşi asumă răspunderea pentru orice daune, pierderi sau prejudicii survenite ca urmare a utilizării materialelor şi informaţiilor conținute în seminarii sau utilizate în afara seminariilor sale.

 

CONDIȚII DE ANULARE

1. Renunțarea la participarea la eveniment se poate face doar prin email: camelia.harjau@gmail.com

2. Taxa de participare se returnează în proporție de 90% (se reține 10% comision de administrare) dacă renunțați la participare în termen de maxim 10 zile înainte de data seminarului. Ulterior acestei date taxa de participare nu mai poate fi returnată și poate fi transferată către alte evenimente ale Asociației pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale organizate în România.

3. Neparticiparea integrală la toate activitățile din programul seminarului nu vă oferă dreptul de a cere restituirea integrală sau parțială a taxei de participare și nici dreptul de a primi diploma de participare la seminar.

 

PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Datele personale pe care ni le furnizați pot fi folosite în mai multe moduri, de exemplu, pentru:

– Scopuri de marketing

– Analize statistice

Nu vom dezvălui nici o informație pe care o deținem despre dvs. vreunei companii din exteriorul Asociației pentru Dezvoltarea Inteligentei Emoționale. Pentru informații suplimentare cu privire la modul de utilizare a informațiilor și de păstrare a securității informațiilor personale și la drepturile de a accesa informațiile pe care le avem despre dvs., vă rugăm să ne contactați.