”Călătoria” spre autenticitate și completitudine

24 mai 2016

”Călătoria” spre autenticitate și completitudine

”Călătoria” mea a început într-un moment foarte greu, când mă scufundam într-o amorțeală totală, fără putere să mai ies la suprafață.
Mă uitam în oglindă – nu mai aveam păr aproape deloc, îmi puneam peruca, ascunzându-mi nu numai lipsa părului, ci și pe mine. Lacrimile și nodul în gât mă țintuiau în nemișcare. Eram lovită exact în ce mă durea mai mult: imaginea mea. Mai târziu, la cursurile ”Călătoria” de formare ca practician am aflat că mă confundam cu ea, cu imaginea mea, ea era viața mea. Fără ea nu puteam să ies în lume, nu puteam să fac lucrurile importante și trebuia să le fac cât mai perfect posibil.
Am citit Cartea ”Călătoria” de Brandon Bays în câteva ore în august 2013 și am spus: “Eu trebuie să fac cursul acesta, să mă salvez!”. În trei săptămâni am aflat că minunea se va întâmpla: Brandon Bays venea pentru a doua oară în România în acel an, în luna octombrie.
Zăgazurile/zidurile/fortificațiile în care mă închisesem din copilărie ca să nu-mi simt emoțiile au început să se rupă, să cadă… ”Călătoria” mea nu a fost una rapidă, fulminantă, dar fiecare pas, fiecare curs îmi aducea înțelegere, mai multă determinare să mă eliberez, să devin AUTENTICĂ, să mă regăsesc pe mine, după o viață trăită pentru și prin alții, în care NU AM EXISTAT!
Procesele pe care le-am făcut au scos atât de multă suferință, blocaje, credințe nesănătoase, legăminte ale mele, ale familiei mele, până când am simțit că rămân doar eu cu mine și Dumnezeu cel răbdător… Și am realizat că totul e în mine și Dumnezeu doar mă așteaptă să-i dau voie să se manifeste prin mine.
E greu, foarte greu să simți că și umbra e a ta, că tot ce ai trăit ai atras tu, că totul ai decis din neiubire, neîncredere și FRICĂ! O frică teribilă chiar și de bine! Dar ”Călătoria” lui Brandon Bays te aduce acasă în tine, dacă asta îți dorești cu adevărat, dacă ai răbdare și credință!
Și se mai întâmplă ceva: te vezi în oameni, te oglindești în ei, le simți fricile, furiile, angoasele, depresiile, care îi fac să acționeze împotriva lor, nu a ta… și încet, cu multă atenție și grijă, începi să-i înțelegi, să-i accepți și apoi să-i iubești. Ei sunt tu și eu sunt ei – suntem UNA!
Nu mai e o lozincă asta, ci eu mă străduiesc să devin “EU SUNT UNA CU TOTUL!”
Și ”Călătoria” continuă zi de zi, clipă de clipă

Patricia